Een goed begin…

 

Pitbull Content

…is het halve werk.

Met Pitbull Content ben je verzekerd van de startblokken om op internet klanten aan te trekken en te werken aan meer bedrijfsresultaat via internet.

Een website moet geld opleveren ipv geld kosten en moet klanten helpen met jou in contact te komen en te blijven.

Met deze duidelijke missie staat Pitbull Content garant voor:

 • Complete en remote ondersteuning indien gewenst op locatie
 • Goed op weg met minimale projecttijd van drie maanden per website
 • Eenmaal online, hoge kwaliteit content (video, foto, copy) binnen 48 uur na productie of na aankoop live
 • Super flexibel & up-to-date
 • Duidelijke aanpak voor de langere termijn
 • Relatieopbouw en communicatie
 • Vasthoudendheid, geduld en doorzettingsvermogen
  Ontzorging en ontknoping met betrekking tot content-productie en online zaken (domeinnamen, hosting, projectmanagement, software, licenties)
 • Groot netwerk van creatievelingen, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen en videografen.
 • Eigen producties van foto, video en copy
 • Open en eerlijke benadering bij het werken aan en afronden van projecten

€ 2999,- en je bent begonnen

Een waardevolle toepassing van het internet komt op gang met veel aandacht en vereist een flexibele houding en -misschien nog wel het belangrijkste van alles- looptijd.

Losse stukjes content, dus filmpjes, foto’s en teksten zijn heel leuk om te maken, maar dienen ze ook ergens toe?

Zelf hobbyen met gratis websitebouwers of half/half laten doen en dan verder niet meer naar om kijken? Dat is niet waar wij voor staan.

Voor € 2999,- ex 21% btw krijg je als ondernemer drie maanden aandacht om aan een begin, midden en einde van je startblokken te gaan werken.

Daarna begint het eigenlijk pas echt! Eerst maar eens beginnen… Daarom, drie maanden aan de bak zodat we elkaar een beetje leren kennen en steeds beter op elkaar ingespeeld raken.

‘Even’ bestaat niet

Websites super vet maken en aantrekkelijk maken voor klanten is moeilijk. Er is geen korte weg. Natuurlijk kunnen we snel een website uit de grond stampen en low-budget starten. Veel ondernemers die hier mee beginnen zijn in het begin enthousiast. Het is lastig om tijd ‘voor vast’ te blokken in de agenda’s.

Zoals een website ontwikkeld moet worden, moet het ook in het bedrijf ‘ingeweken’ worden.

Ook al is het al bijna 2020, ondernemers zelf en hun collega’s hebben vaak tijd nodig om een nieuwe website of een nieuwe online aanpak eigen te maken.

Vandaar dat ‘even een website (laten) fiksen’ niet voldoende is.

Zelf de website doen?

Aan het begin van een nieuw online traject, of een nieuwe website staan we voor een berg werk. Men noemt het niet voor niets een website bouwen. Zo is het ook echt. Natuurlijk zijn er kant-en-klare goedkope systemen in overvloed.

Daar geloven wij niet in bij Pitbull Content. Een goede website die ook nog eens mooi is en blijft, die mee gaat met zijn tijd en die op meerdere apparaten moet werken… Die kost tijd, geld en aandacht.

Een website, of de aanpak van een online avontuur is een investering. Deze investering moet zich terug verdienen.

De ondernemer kan zich beter focussen op zijn/haar eigen werk in plaats van zelf even een website in elkaar flansen. Het is wel belangrijk dat de website een prominente rol krijgt in het ondernemersbestaan. Anders heeft een website hebben weinig zin.

Ikigai

Warempel, zomaar een Oosterse invloed hier op deze website? Ja, en niet zo’n kleintje ook. Het ikigai model, waarvan er meerdere op het internet rond zweven, helpt ons om te bepalen wat we hier komen doen.

Er zijn diverse ondernemingen en coaches die deze grafiek lenen voor hun programma’s:

Werk aan je businessmodel met ikigai

Met Pitbull Content werken wij vrij van uit het ikigai model om de levensdoelen van ondernemers te helpen zoeken en daar een businessmodel van te maken.

Het opent de ogen en geeft een spiegel voor jou als ondernemer. En voor je collega’s…

Lees er hier meer over.