Projecten

Een begin - midden - einde. Compleet.

Projecten van Pitbull Content:

Manders Maaltijden & Buffetten

Case: Manders Maaltijden was voor de coronacrisis een cateraar die veel op feesten en partijen draaide. Met corona in de wereld kwam daar abrupt een einde aan. Er moest iets veranderen, dus werd er een webshop in WordPress en WooCommerce gemaakt waar klanten houdbare, koelverse maaltijden kunnen kopen die door Toin Manders zelf thuis bezorgd worden per fiets. De originele activiteiten van Manders Maaltijden & Buffetten vinden inmiddels ook weer wat doorgang.

John Vermeulen Fietsplezier

Case: Winkel Johnvermeulenuden.nl, destijds de enige draaiende zaak van John Vermeulen Fietsplezier, had een website met daarop 3000 fietsen en ook veel overige informatie, inherent aan het fietsenvak. Dat was een leuke zoekbak, maar we vonden het interessanter om het aanbod waar de fietsentechnicus zelf blij van wordt te laten zien. Het Top Aanbod. De eerste website was op johnvermeulenuden.nl. Later kwamen daar twee winkels bij, johnvermeuleneindhoven.nl en johnvermeulengeldrop.nl. We hadden op johnvermeulenfietsplezier.nl een Kenniscentrum. Inmiddels vallen alle domeinnamen hieronder en presenteert deze fietsenzaak zich centraler met een scherp en overzichtelijk aanbod.

Verstraeten Boomverzorging

Case: Bomenklimmer en ondernemer Sebastiaan Verstraeten ging reizen en in de tussentijd wilde hij er voor kunnen zorgen dat de website nog actief onderhouden werd, thans een stilstand zou niet bevorderlijk kunnen zijn voor de zaak. Daarom maar gelijk opfrissen en vindbaarklaar maken in de drukke bomen markt.

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Case: Deze WordPress website had al een WooCommerce webshop, welke een opfrisbeurt nodig had. Er moesten diensten en producten toegevoegd worden. De site mocht ook wat beter vindbaar zijn, echter vond Jacky het zelf het belangrijkste dat het een makkelijke site bleef en dat mensen goed geïnformeerd bleven.

Camping Laurenshoeve

Case: Camping de Laurenshoeve, pal naast Dagbesteding Maaspark, is een campingboerderij met allerlei activiteiten voor en rond Maaspark, vlakbij Oss in Noord Brabant. Website moest flink geüpdatet worden en werd voorzien van een nieuw uiterlijk met foto’s, tekst en actuele informatie.

Dagbesteding Maaspark

Case: De dagbesteding, die weer naast bovengenoemde camping staat, is een initiatief van eigenaar Gilbert van Boxtel waar hij zijn cliënten activiteiten aan biedt waarin zij zich kunnen ontplooien en maatschappelijke participatie gerealiseerd wordt. Een zeer fijn maatschappelijk doel waaraan Pitbull Content vrijwillig bijdraagt.

Frederike Domenie | Praktijk voor homeopathie en haaranalyses.

Case: Frederike had een verouderde website en moest snel over naar een vernieuwde. Ze ontwikkelt naast haar homeopathische praktijk voeding voor paarden en houdt zich bezig met nieuwe voedingsconcepten.

Coating Plus

Case: Coating Plus is een coatingbedrijf van gedreven ondernemer Leo Verstegen. Hij wilde graag zijn diensten duidelijker in beeld hebben, daarom zijn er video’s, foto’s en teksten vervaardigd die zijn bedrijf in stappen weer geeft. Hij vond het ook belangrijk iets meer ruimte te creëren voor de particuliere markt, gezien coating op klein materiaal (bijvoorbeeld velgen) niet alleen voor grote bedrijven interessant is.

De moeite waard om te vermelden:

Marktonderzoek globale mediamarkt voor Beroe Inc, India in 2013.

Vertalingen NL/EN voor Oracle’s JD Edwards ERP in 2014.

Google Ads campagne voor Ingram Micro (0365) in 2015.
Whitepapers en copy geschreven voor cryptocurrency Florijncoin in 2018.
Co-host geweest bij weekly recap voor Cryptotrader.nl in 2018.
Veel artikelen geschreven over blockchain, o.a. in opdracht van Bitcoinmagazine.nl, 2018. (zie hier)